Nu får jag skärpa mig + (Grattis Mamma!)

Har ju inte uppdaterat sen den 28:e Mars såg jag! Så vad har hänt sen senast? En himla massa, inte allt bara bra ting dock, men det tänker jag inte dra upp här på sidan….

Idag fyller mamma 42år! Hurray! Och det skall firas med tårta och annat gottigt under eftermiddagen. Sen ikväll skall Jonas och jag spela Bingo lotto (dubbel lotter har vi minsann) och myspysa i soffan med en massa chips och gott. Bäst att borsta tänderna ordentligt ikväll alltså.

Nu under eftermiddagen var (är?) det meningen att jag skulle (skall?) hem till Evelina för att fixa mina nails, men det verkar inte vara så lätt att få tag på henne nu… Vill ju vara fin nu när jag skall på utbildningen hos Mobilett i veckan. Hoppas hon ringer upp snart så jag får det gjort. vill vill vill!!!

Nu väntar duschen och sen skall Jonas och jag skjutsa mamma till Allum för att handla tårtbottnar mm. ha en underbar dag mina vänner!

—————————————Edit lite senare———————————-
kl: 21.00

Nu vann Jonas en ny lott, lyckosten. Och eftersom vi köpte dubbellotter så blir det två stycken nya dubbellotter till nästa Söndag. Kanske blir några hundra tusen nästa helg om vi inte vinner mer idag då. Awsome.

—————————————Edit ännu lite senare—————————-
kl: 23.55

Har nu en Gästbok i sidomenyn så testa med desamma att skriva ett inlägg!

3 thoughts on “Nu får jag skärpa mig + (Grattis Mamma!)

 1. Grattis till din mamma!
  Håller tummarna för att ni vinner lite pengar på bingolotto!

  God fortsättning på påsken!
  Kram

 2. Åh, så fint! :) Grattis till din mamma! Hoppas ni vinner på Bingolotto! :)

  Kram från Lotta

  PS: Du är välkommen att ändra länkfärger osv men jag vill gärna inte att man börja byta ut grafiken/headern osv. :) Om du förstår vad jag menar. Man ska känna igen temat. :)

 3. Haha näe jag kan faktiskt inte hela nationalsången… ^^ Jag kan ju lite på refrängen o så. Haha pinsamt..

  ja Göteborg är mysigt, sen vad som är sveriges stolthet, det är väl individuellt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *