>Nu har det börjat

Var nyss i affären, köpte en jäkla massa klubbor (över 20st) för det är det jag kommer att behöva nu när jag slutat röka. Tog den allra sista ciggen nu när jag var påväg hem igen, riktigt försökte njuta extra länge på den. Men sen tog den slut, och nu blir det inga fler. Tro mig, detta kommer att bli svårt mig mig. Har rökt i nästan 8år, mellan 20-25cigg/dag. En riktig storrökare. Men jag skall klara det! Tack så jätte mycket för all uppmuntran, när suget kommer skall jag kolla era kommentarer så blir det nog mycket lättare. Tack!

9 thoughts on “>Nu har det börjat

 1. eller hur. så tänkte jag också men sen tänkte jag att vem fan kan vara så grym så att man ljuger om något sånt. men tydligen så kan man det. skit i det nu. heja heja du som slutar röka! hur kom du på en sån bra idé?

 2. är iallafall jävligt bra gjort! min kompis håller också på att sluta. hon äter aldrig godis annars men nu vräker hon i sig mängder.. bättre än cigg iallafall :)

 3. mm fast det är inte precis mysfaktor nu. ser mest slaskigt ut. bättre när det är vitt på backen och träden är alles frostiga:)

 4. gu vad du är tuff som ska pröva på att sluta röka, klubborna lär säkert gå åt! :) hoppas nu att det går skitbra, jag håller tummarna för dig ! hihi , men hur kom du fram till det? kramar!

 5. PEPP PEPP PEPP! Du kommer klara det! :)

  Frexten, såg att du gått med i gratisbio, men för att få dina poäng måste du bli aktiv medlem. D.v.s klicka på aktiveringslänken du får i registreringsmailet från gratisbio! Det är verkligen jätteenkelt sen att samla biobiljetter. Värva två pers så får du en biljett!

 6. Tack :) Jag köpte dom på DinSko för 480 kr..
  Förra årets skor köpte jag i italien så det är inte samma modell.

  Hoppas att det går bra med rökningen föresten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *