Nu jeklar skall här bli vitt!

Vi har ni bott i denna lägenheten i snart ett år och inte gjort något med den för att förändra den till så som vi vill ha den, tills nu! Vi har beställt allt vi behöver från Amazon (Lika bra när man har prime medlemskap där) men glömde att köpa ett tråg så igår gick vi in en snabbis in till stan och Wilko’s för att köpa ett. Glömde även att beställa en smalare borste att ha runt elementen så vi köpte på oss en sådan också då. Nu väntar vi bara på 7L vit emulsion målarfärg som skall komma från imorgon eller någon dag senare. Jag har redan täckt alla hål och ja, nu väntar vi bara på färgen. Just nu har vi ett vitt tak och beige/gula väggar. Skall bli skönt att få det vitt och fräsht! Vill ju även ha det gjort nu till stor del då vi om några dagar skall beställa en ny soffa, skulle bli galen om det kom fläckar på den.

Vi tog även en snabbis in på Primani (höhö, såklart!) för att kika lite efter en ny solhatt till Oliver, samt ett par nya glasögon. De han hade började ena skruven att lossna på, funktionsdugliga ja, men ibland är det ju kul att få lite variation även för honom. Hittade båda delarna, och en klänning till mig. Var inte meningen att jag skulle köpa någonting alls till mig men jag har nästan inga sommarkläder alls, och så hittade jag ju denna för £6 så då var det lika bra att slå till.

Nu väntar vi på att nana/svärmor skall komma hit en stund och så får vi se vad resterande delen av dagen har att erbjuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *