Nu känns det som jul!

Nu är granen uppe och pyntad, så fort det blev klart kom julkänslorna över en! En pyntad gran gör så mycket för julkänslan. Så nu är det bara snön som saknas sedan är jag super nöjd. Senare ikväll får jag nog ta och göra mig lite alkoholfri glögg med tillhörande mandlar och russin, och sedan krypa upp i fåtöljen jämte granen och läsa någon bok. Mysigare kan man nog inte ha det. Fast fasiken asså, jag som alltid dricker starkvins glögg, hoppas f*n att denna smakar gott annars blir jag besviken.

Nu blir det dock till att fundera på vad det blir till middag idag, vrålhungrig! Tror det lutar åt köttkorv med pepparrots sås eller torsk och ägg sås. Får suga lite på den karamellen.

12 thoughts on “Nu känns det som jul!

  1. Sv: Ja, jag hoppas också att vi kan se. Med Nova-Lee gick det inte. Vore så kul att veta vad man ska köpa för kläder, filtar osv! Vi hade också ett privat UL med Nova-Lee, men i vecka 13. Ville se att allt var okej bara!

  2. Sv: Ja, vita julgranar ger en annan känsla än det vanliga gröna :) Jag är så less på de gröna granarna.
    Din gran är jätte fin ^^ Får väl se om min kommer att bli bra eller inte ;P Den kommer bara innehålla röda detaljer, så vi får väl se om jag lyckas eller inte :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *