Nursery och lite Primani

Blev en liten tur ut idag även fast regnet visade sig vilja komma 2min efter att vi lämnat hemmet. Var dock överlag en rätt skön dag, mild och ljus men regnig. 

Först tog vi en tur till “Little learners” som är ett nursery här i området (förskola) och som nu Oliver skall starta på om några veckor antagligen. Vi fick en liten tour där inne och allt verkade fint och bra. Barnen har hur mycket roligt som helst att sysselsätta sig med också, allt man kan tänka sig att de små vill ha. En kul sak, här i England får barnen pudding efter lunch. Alltså english så kallad pudding som i paj/kaka med custard etc.  Så det är ju rätt mysigt, lite fika-feeling över det och det gillas ju alltid. 

Efter våran lilla tour där gick vi vidare in till stan. Köpte två påsar chips (pommes) från bästa burger bite, handlade det vi behövde på Wilkos och sedan en tur till Primark innan hemgång. Ville hitta en filt att ha över sängen som överkast och hittade den perfekta på primark. *lycka* Inte bara var den skitstor och fin utan kostade bara £11, det är fasiken även billigt för Primark. Blev även ännu en fluffig/fleece-ig PJ flr man kan inte ha för många, två nagellack och en mössa till mig som Oliver valde. Bra smak har ungen, det märks det i alla fall. *tummen upp* 

Nu är det tack och lov läggdags! Så trött att ögonen svider och sakta är på väg ihop medans jag skriver detta. Night night!

  
 
 

One thought on “Nursery och lite Primani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *