Oh so nice

Dagen började med att Olly fick gå till dagis, och oj så han älskar dagis nu. Förr förra veckan grät han fortfarande vid lämningarna men förra veckan hände något och han började helt plötsligt gå in helt själv till sin avdelning. Nästan så han glömmer att pussa sin kära mummy nu ju. :-/ Men men, är glad att han trivs så bra såklart.

Väl hemma var det kaffe, after eight och lite pampering i form av nagellacksmålning. Skönt att få unna sig ibland med en sådan stund. Välbehövligt!

Rätt som det var va klockan 13.15 och set var dags att bege sig till dagis för att hämta hen lilMonkey igen. Som vanligt gick vi in på ICA som ligger precis jämte och gjorde två flaskor färskpressad apelsin juice. Ja, vi gjorde dem. De har nämligen ställt in en sådan apelsinpress-maskin vid fruktavdelningen så man kan fylla på sin egen flaska. Tre olika storlekar kan man välja mellan. Sååå jäkla bra, och gott! Har köpt juice där varje dag i tre dagar nu haha. Majaja nyttigt och mumma men kanske inte så billigt i längden precis.

Nu blir det Shamelss på tv med sweetheart innan läggdags. :)

20140401-211857.jpg

2 thoughts on “Oh so nice

  1. Ah, vad duktig du är på att uppdatera bloggen med fina foton och berättar om ert liv. Så gulliga ni är! Hoppas vi ses snart! Kram!

    1. Aaaaw tack gumman! JA, nu måste vi få tummarna ur och ses. Gärna igår. :P KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *