Oh the prices!

Alla gillar väl rea, och då även rabatter? (det är ju nästan som rea!) Då har jag hittat en sida som heter rabattkalas.se, där inne kan ni hitta alla möjliga rabatter till alla möjliga typer av butiker. Just nu har jag redan riktat in mig på rabattkoder för billigare flyg då vi skall till Spanien eller något liknande resmål inom en snar framtid om allt går som planerat. Och skall man utomlands mot mer sydligare breddgrader så måste man var extra noga med att skydda sin hy, ja men då har jag hittat en rabatt hos the body shop som ger 10% rabatt på hela deras sortiment. Ååååh, the body show, how I love you! Eller alla typer av kroppslotion för den delen. Så eventuellt kanske det blir en av deras gudomliga bodybutters också. De är allt svåra att motstå de alltså. Har alltid kört på kokos men nu har de fått in en med citron, låter riktigt läskande och fräsht! Ett par sandaler måste inhandlas (hittat kod på zalandos, såklart!) och även en bikni! Bikinis brukar jag köpa på H&M och lär fortsätta med det, hittade en kod för 50:- off på hela sortimentet. Ja, jag säger ju det, det finns en hel jäkla hög med rabatter och koder inne hos rabattkalaset.se Kika in nu också :)

Denna härligt rosa bikinin ifrån H&M hade gärna fått komma hem till mig, 50:- billigare blir det också. ^^

2 thoughts on “Oh the prices!

  1. Oj vilket bra tips. Varför bor jag inte i Sverige än, gaaaah….. O.o

    Och tack för ditt tidigare inlägg, lugnade mig en hel del, har bara känt så hopplös det senaste. Flytta till England hade jag inga problem med, men att flytta till Sverige känns nästan plågsamt, och då har vi redan en lägenhet som står och väntar på oss. Väldigt liten iofs, men allt duger. :)

    Precis skaffat WhatsApp igen, men vet inte hur man lägger till hihi. 00447516741069 är mitt engelska nummer, och Hanna Johansson som namn. Tror mitt googlekonto är myia.priest@gmail.com om det hjälper.

    Och Publicera inte denna kommentar, bara läs den hihi. Tack för att du är underbar!

  2. Vilket bra tips och vilket fint fynd den bikini har ja tittat på lite med =) jag fick ju hem en liten katalog från Ellos igår samt Hm nya höst katalog så nu blir det att kolla runt lite men hoppas att få komma iväg till Ullared i höst annars kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *