Oj då, vad hände där?

Slog upp mina ögon i morse, sket i att kolla på klockan och gick bara rätt upp i köket och satte på kaffet. Tog telefonen i vanlig ordning medan kaffet droppade  för att kolla Instagram/mail/facebook mm och ser till min förvåning att klockan bara är 07.45. Wtf?! Jag, Daniela, uppe vid åtta på morgonen? :roll: Helt sjukt ju. Var helt klarvaken och stod där som ett frågetecken i köket. Kan inte ens minnas sista gången jag var uppe vid den tiden faktiskt, men riiiiktigt länge sedan var det i alla fall. Kanske börjar kroppen redan nu förbereda sig för bäbisens ankomst, med tillhörande tidiga mornar och mindre sömn än vanligt. Verkar ju vettigt i alla fall för nu är det ju inte lång tid kvar. :cool:

På dagen nu har jag lekt lite i Google Reader, där är ni alla söta bloggisar samlade. Har installerat ett plugin där som gör att jag mycket enklare kan kommentera hos er direkt inifrån G-reader, kanonsmidigt! Så från och med nu kommer jag att lämna mina små spår hos er oftare än innan.

Lekte lite med systemisen idag också, stackarn var helt dammig! En bukett rosor fick bli mitt offer idag istället för Cherie, hon kan ju fan inte stå still i ens 2 sekunder den (väldigt söta) råttan haha.

8 thoughts on “Oj då, vad hände där?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *