On it again

Ja, jag har varit kass på att blogga, men det har sina anledningar. Den främsta och även tråkigaste är det faktum att de senaste månaderna har min migrän inte varit rolig, den har kommit och hälsat på allt för ofta. Har nu slutat med p-piller och hoppas på att mina hormoner kan vara felet. Men det återstår att se. Men nu är jag här inne igen, och jag har saknat det något så enormt. Att få blogga och “venta” lite är ju så jäkla skönt, oavsett om det är om fysiska sjukdomar, dagens shopping eller bara något roligt som hänt. Så nu är jag tillbaka.

Idag har Olly varit på dagis i vanliga ordning (som han är på Tis/Ons/Tor) och de få timmarna hemma är rätt skönt, i ca 2h, sedan saknade jag mig ihjäl mig efter honom igen. Även det i vanlig ordning. Kollade på lite TV och åt thailändsk fattigmans mat som består av ägg, ris, spring onion och thai soya. Så enkelt, men så gott och mättande.

Nu diskar min duktiga man, och snart är det dags för läggning av lilleman. Sedan är det jag, min sweetheart och TV’n (The Strain är det som gäller ikväll) med lite gottigt innan jag själv däckar i sängen.

One thought on “On it again

  1. Svar: Jag hade gärna åkt dit, om inte tåget hade legat på en bit över 70 pund :/ Jag tycker inte om hur dyrt det är att åka någonstans, speciellt om det bara är över dagen ._. men det står definitivt på min to do list nu! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *