Online shopping och en hink med kaffe!

Jäklar vad värdelöst jag har sovit i natt. Jag vet inte vad som är fel men det senaste har inte varit något vidare. Jag har helt plötsligt från att vara den som kan somna på 2 minuter blivit den som ligger vaken i timmar innan jag lyckas somna av ren utmattning. Och när jag väl vaknar nästa morgon så är jag precis lika trött som när jag somnade. Skall se om inte lite ändrad diet och mer aktiviteter kan ändra detta för mig för såhär kan jag ju inte ha det i en längre tid, skulle aldrig funka.

Har precis lämnat av Oliver i skolan och slagit mig ner framför datorn, hör hur kaffebryggaren jobbar på att få ur de sista kaffedropparna i min kanna i köket. Måste ha mitt kaffe! Efter skolan är det dags för att ta en taxi till tandläkaren då det är 6 månaders kontroll för Oliver som gäller idag. Han är super glad, för han vet att han nu när han fyllt 6 år äntligen kan få sin egna munskölj då hans tandläkare har nämnt det vid varje tillfälle. “How old are you now Oliver? Owww okay, well I can’t give you the mouthwash until you turn 6 years old Oliver” hehe idag är dagen här.

Skall enbart slappa hela dagen tills det är dags att ta tag i dagens alla måsten. Först skall jag börja med att göra lite shopping, online såklart hos spot-a-shop. Inget slår att få sitta ner i sitt egna hem med en kopp kaffe och att kolla i lugn och ro på en massa kläder. Tyvärr kommer det inte bli några till mig utan det är Oliver som behöver en uppdaterad garderob nu för våren och sommaren. Han har på allvar vuxit ur allting han äger nästan. Men okej, något kanske kommer att slinka ner till mig också, sådant kan man ju faktiskt inte veta än ;)

Har hittat dessa Nike Air trainers nedan som skulle vara snygga för Oliver att ha till våren. Vita och fräsha (I en liten stund i alla fall) precis som det skall vara till våren när de borstat bort allt grus på alla gångvägar och att de är bekväma är jag utan tvekan helt säker på. Även en hel del andra saker så som hoodies, ett par byxor, ett par glasögon (Viktigt att skydda ögonen!) samt en vårjacka och keps som ni kan se nedan. Oliver kommer att vara den snyggaste lilla killen i Hull, ingen tvekan om den saken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *