På jakt efter den perfekta soffan!

Idag har jag och pappa varit ute i olika soffbutiker och letat efter en soffa med divan/schäslong och jag tror jag har hitta den perfekta soffan för mig. Den finns på Chilli. Visningsexemplaret är i begé/vit men skall jag ha den så skall den vara i nått svart tyg med lite vita tecken i, måste ha det pga hundarna. Super nöjd, och så himla dyr är den inte heller, thank god. Men det har varit ett rent h*lvete att hitta en divansoffa för ett bra pris, dom ligger ju på 10 000:- och upp. Denna är billigare än så. Och helt ny! Gladare än gladast. Men på Onsdag skall jag och pappa ut en sväng och kika lite till, hittar vi ingen så blir det säkert den på chilli. På bilden här under så är det soffan som är överst som jag vill ha från Chilli. fast i svart tyg som jag sa. Visst är den läcker???! Aww, tänk att få sjunka när där i divan ändan en regnig kväll med en mysig pläd, en varm kopp teá och en bra film på teven… drömmer mig bort….

3 thoughts on “På jakt efter den perfekta soffan!

  1. Fan va avis man blir då!! jag vill också ha divan på min soffa. ^^ men jag får drömma så länge… vad kostar den exakt?

  2. Ohh den gråa däruppe liknar våran nyinköpta divansoffa. Fast våran är beige. köptes på EM möbler för runt 8000 . Tycker jag inte alls var farligt med tanke på att kvaliteen är super ;) och visst är det huuur mysigt som helst att lägga sig raklång i den efter en hård arbetsdag :cheer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *