Phuuu…pust…..paus….

Äntligen klar med tre avsnitt i samhällskunskaps boken om en massa riktigt boring saker som inte alls intresserar mig för tillfället. Intresset kommer och går. Konstigt nog så är jag mer inne i matematik nu och det är nog första gången någonsin!

Idag har jag köpt rosor till mig själv, japp, JAG har köpt rosor till MIG, ingen annan gör ju det! vackra knallrosa rosor som får hela rummet att dofta sommar. Jag vill ha en pojkvän…so bad:heart:… Jag är inte alls typen som gillar att vara ensam. Jag vill ha nån att dela semestrar, minnen och mysiga stunder med. ush, deppigt värre. Men denna gången, för första gången, ska jag hitta nån som förtjänar mig. Eller hitta och hitta, jag kommer ju inte precis leta men småglutta lite kan man ju alltid göra.

Idag har min pappa fyllt år också, så ett mega grattis till dig oldie ;) Och imon ska han och jag åka till Allum för att kolla på lite saker. vet inte vad men nått måste det väl finnas att kolla på? Jaja dax för den nyaste säsongen av CSI, en stor pepsi och den nya marabou choladen med dajm! So long suckers!

5 thoughts on “Phuuu…pust…..paus….

 1. Jo så är det ju, intresset kommer och går.

  Grattis till din pappa och hoppas att ni får en bra dag :)

  Kram!

 2. Vad du låter kaxig!! Men du! Den där dajmchokladen verkar inte gooood så jag bryr mig inte!! Jag såg avsnitt 6 av PB ikväll… å .. så jävla spännande… Jag dör snart… hihih..
  AAh.. jag funderar på högernäsvinge.. men jag vill liksom inte gå runt med en fet plopp eller en fet ring… ska höra med piercaren först om jag vågar.. Hur går det med Englandplanerna? Kramar

 3. En av dagarna var väldigt fartfylld. Och några prio ett-larm fick jag vara med på, med sirener och blåljus :) Hoppas du får en bra helg! Kramar!

 4. Tjo gums!
  Åh va härligt med rosor, tycker jag att du gjorde rätt i att köpa till dig själv ;)
  Duktig du är med skolan! Även om intresset dalar så måste det väl kännas skönt att “vara igång” nu då :)
  Grattis till din pappis!
  Pöss & kräm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *