RASANDE!

Förut när jag och jonas skulle ut med hundarna så gick vi ner för våran gata, ser en av grannarnas dalmatiner och reagerar inte mer på det, till jag ser att han inte är kopplad och kommer rusandet imot oss, sen kommer även deras andra dalmatin springandes i full galopp. Detta är 7meter ifrån oss, vi hinner precis ta upp hundarna, och sen börjar dalamtinerna hoppa på oss, för att kunna bita tag i Spike och Mandos. Trodde jag skulle skrika upp mina lungor av rädsla. Under tiden detta utspelar sig står hela familjen på nedfarten till sitt garage, och bara glor! FY FAN. Till slut får pojken i huset in hundarna till sig, och jag står och skakar samtidigt som jag kollar om nån av mina killar blivit bitna. Visade sig sig då att Jonas fick ta ett bett i handen, istället för att Mandos skulle få ett bett i nacken. Där står vi i några minuter och kollar läget alltså, och ingen jävel kommer fram för att fråga hur det gått, inte ens ett förlåt, vad tänkte idioterna med?!!!

Mina hundar hade kunnat vara döda nu, det hade räckt med ett bett i nacken, eller en tass över ryggen.

5 thoughts on “RASANDE!

  1. *morr*

    Vilka idioter det finns, blir heligt förbannad på sånt där. En polisanmälan kanske vore på sin plats, eftersom det är olagligt att ha sina hundar okopplade på det där viset. Sånt där folk ska inte ha hundar, eller djur överhuvudtaget. De tänker varken på andras hundar eller sina egna. Undra om de är medvetna om att de kan få sina hundar avlivade när de totalt struntar i diciplinen?

  2. Jag har också en chihuahua och jag vet hur hänsynslösa folk är. Dem skiter fullständigt i att deras stora bjässor kan döda våra små med minsta hugg eller slag, även om dem bara leker ibland så förstår dem ju inte storleksskillnaden. Blir så less på sådana idioter, du borde polisanmäla dem eller åtminstonde gå och ta ett rejält snack med dem. Att ha sina hundar okopplade på offentliga platser är ju faktiskt olagligt.

  3. jävla idioter. nog för att alla kan göra misstag, men då står man iaf för det och biter i det sura äpplet. oskar smet från mig en gång och jag rusade efter honom i bara strumplästen och lyckades faktiskt få tag i honom innan han hann fram till schäfern.. läskigt som fan var det i varje fall… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *