Ringt polisen…

Grannen som bor snett nedanför oss är runt 75-80år, han är verkligen jätte aktiv och joggar/cycklar en massa och han är även den som tar ut alla sopptunnor på Onsdags mornarna så att soppgubbarna lätt kan komma åt dem på Torsdags morgonen. 

Idag är sopptunnorna inte ute, mannen har inte blivit sedd på ett par dagar och för att göra det ännu skummare så är alla fönster öppna i hans bil och har varit sedan vi först såg den imorse…och det riktigt pisseregnar nu och har gjort hela dagen! Vi ringde på hans buzzer men inget svar, och nu har jag en riktigt dålig känsla i magen! 

Vi ringde nyss polisen och de är påväg…Håller tummarna och hoppas på bra nyheter om en stund…

Update: Polisen kom och knackade på mannens dörr några gånger, ropade för att se om han fick något svar, gick ner och ringde på mannens buzzer sedan upp igen för att knacka. Detta gjorde han i säkert 15-20min. Efter det började polisen sparka på hans dörr (han började helt klart bli orolig) och efter någon minut av sparkande öppnade mannen dörren, helt ovetandes om allt som hållt på utanför. Thank godness. Han är i alla fall okej men han är då inte glad att hans bil nu kan agera swimming pool kan jag tala om. Mjaja, ett bra slut på denna historia blev det i alla fall. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *