Min dröm-weekend i Paris

De flesta vet nog vid detta laget att jag, Ryan och lilla Oliver var hemlösa i nästan 5 månader. Detta hände bara 8 veckor efter att Oliver kommit till världen, och tro mig, jag önskar ingen att få uppleva det vi fick gå igenom.

OM jag skulle vinna denna dröm resan till Paris så skulle vi när vi landat och checkat in först gå ut och strosa runt med kamerorna i högsta hugg, fotonördar som vi är, sedan sätta oss ner på något härligt litet café och bara kika på folket omkring oss och att bara få vara. Slappna av, och umgås, bara jag och älsklingen. På kvällen blir det givetvis någon mysig restaurang som skulle fått gå i kärlekens tecken. Det är något som vi måste ta igen efter alla månader boende på ett långtradar-chaffis-hotell. Att få bara vara med varann och kuna fokusera på oss till fullo. Det hade nog hela redan gått ut på. Förutom detta så skulle ju det självklara vara att besöka triumpf bågen, eifeltornet och kanske även äta lite sniglar om man skulle våga sig på det(?) Bildbevis på detta skulle vara givet såklart hehe.

Nä, nu får jag sluta babbla, det jag vill ha sagt är att som en småbarnsförälder som har haft den första bebis-tiden på ett skitet hotell så skulle detta var något så ovärderligt och uppskattat till tusan. Håller tummarna nu och nu blir det bums i säng med en kopp te och något att läsa då man dragit på sig en förkylning med tillhörande feber. *YUCK*

Tävla med Venere.com!
Resa till Göteborg? Hitta billiga hotell Göteborg på Venere här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *