Sad face today…

På Torsdag åker Jonas och hans bror till Norge, för att sedan på Fredag gå på en intervju på ett laget. Utöver det skall de stanna en vecka extra för att leta andra jobb (om de inte får detta på lagret) och får de ett jobb, ja då skall de stanna i ca 1-2 månader. Fan vad jag hatar denna jobb bristen i Sverige nu. Jag vill ju ha min fästman hemma, i vårat hem. Jag vill kunna lägga mig tillsammans med han på kvällen, och vakna upp med honom på morgonen. Men så kanske det inte blir på ett tag då :( Detta är inget vidare kul alls.

Nu är Jonas på arbetsförmedlingen, men när han kommit hem igen skall vi till Allum. Skall handla på mig lite pocketböcker så jag har lite att läsa när han är borta. Gärna chicklits, tips kanske? Typiskt att Marian Keyes inte släppt nån ny, för hon vet hur man skall skriva den kvinnan!

———————————————————————————————-
Lots of Blogg Candie out there now, and here are 2 of them.

* Over att Fran you can win a lot of fun stuff, i like the “merry” stamp and the pappers the most! CUTE!

* And over att Stempelguri´s you also have some cute stuff, and ive allways wanted that WoJ stamp!

———————————————————————————————–

4 thoughts on “Sad face today…

  1. Ja, jag brukar tävla på hennes sida:smile:
    Vad ska du ta för vinst då? Det verkar som du får välja fritt eller? Jackor är ju inte så billiga t ex… ;) Du får väl blogga om vad du valde, så kikar jag in!!
    Förstår att det är tråkigt när killen ska iväg… Har du läst “De oskuldsfulla”? Handlar om tre systrar som bryter sig ur sekten “Guds barn/ Familjen” . Ja sträcktläste nästan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *