Samarbete med Avoeco

Avoeco är ett nytt företag som säljer olika sorters hudvårdsprodukter, de har både produkter för ansiktet samt kroppen. Deras värderingar är fantastiska och de är värderingar jag kan stå bakom själv, bland annat så testar de ej på djur (Varför kan inte alla göra det?!), deras produkter är fria från parabener samt att produkterna är baserade på ekologiskt framtagna ingredienser. Det extra överskottet de får återinvesteras i barn, utbildning och tillbaka naturen. Så att köpa av Avoeco.com är ingen dum idée, varken för din hy/hud eller för våra barn och vår natur. Det faktum att de ej testar på djur är som sagt en stor deal för mig när det gäller hudvård och liknande. Jag har som ni kanske vet inte använt något annat schampoo än det från Lush de senaste 6 åren, och det kommer inte att ändras så långt jag kan se. Eller vem vet, får Avoeco in hårvårdsprodukter så är jag nog allt villig att testa på det också faktiskt ;)

De produkter jag har fått hem att testa är deras Facial gel, Day Cream samt en väldigt spännande Lermask med lera från döda havet.


Denna lermasken ser jag verkligen fram emot att få testa. Inte bara är det lera från döda havet i den utan en massa anna gottigt så som Organic green tea, organic shea butter, organic coconot oil mm mm mm. Och skumt nog så luktar den inte alls så som den ser ut utan den luktar något så fruktansvärt gott!! Även fästmannen kommer så snällt få testa på denna, ja, han har redan frågat om lov hehe. Så mitt omdöme om alla dessa produkter kommer så småningom att dyka upp här på bloggen.

Dessa produkter är skickade till mig för recension. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *