Sea of Hull reunion!

Igår var det dags for the big reveal av Spencer Tunick’s foton på Farens art gallery som han tog förra året på oss alla (3200st!)glada och väldigt nakna blåa människor. 

Det bästa var helt klart att få träffa Adam the scotsman igen, och hans fru som också var med denna gången. Samt Hannah och såklart min fina granne och vän Louise. 

Jag tog med mug Oliver som min plus1 och Louise gav sin plus1 till Ryan. Tyvärr var det i stort sett 3h av köande men Oliver var en riktig trooper och det gick fint i alla de timmarna, vid 20-tiden räckte det dock och vi valde att gå hem. Skippade till och med visningen av fotografierna men vad gör det, museet är ju kvar och jag är ju en local så vi går tillbaka en annan dag. Vad jag mest ville ha var mitt print av the rosebowl fotot Spencer tog samt en T-shirt och mugg från deras merch butik, och det fick jag ju så all is good. *Tummen upp*

De finaste B3 vännerna. Och kolla, Adam hade till och med på sig sin kilt dagen till ära, samt en sgian dubh i sin socka. Den busiga skotten alltså! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *