Sent första inlägg

Att jag först uppdaterar så här sent idag kan bero på att jag inte gick och la mig föräns vid 05.00 igår, och somnade inte föräns vid 07.00. Då var Jonas redan hemma och låg i sängen jämte mig. Men det gick fan inte att somna. Vände och vred mig i 2h utan att lyckas. Dagen började som förståerligt sent idag, gick runt som en zombie och kände mig helt borta i hövvet.

Nu är det den sista natten med Jonas på jobbet, sen är han ledig i 3dagar, och sen är det 3nätters arbete för han igen. Men efter det, ja då blir det nog en liten längre ledighet. Får försöka hitta på något kul då.

Köpte 2st fönsterlyktor på Indiska när jag var på allum.

6 thoughts on “Sent första inlägg

 1. jo det e bara fint :)

  har vart lite mkt, idag flyttar “exet”– haha så jag har ingen säng.., o jag kommer nog inte bo kvar mer än en månad så kansk får sova på soffan :P
  Kommer bli tomt när massa möbler e borta när man kommer hem från jobbet..

  Va händer hos dig?

 2. Radera den andra kommentaren från TL då det är fel namn. Men nu vet du vem jag är iaf =)

  Jag öppnar min blogg stort idag med tävling från en ny samarbetspartner. Var gärna med och tävla om en väska och ett par solglasögon.

 3. Jag har en vovve som heter nääästan likadant som din, min heter Mandus. Fast hans riktiga namn är Amandeus, man han har alltid blivit kallad för Mandus.

 4. hur har du märkt det? nä men du vet när man har människor som betyder mycket runt om en.. + det man byggt upp, sitt hem! sina städer, sthlm, gävle, söderhamn som jag är van vid.. här är allt och alla nya.. det tar ju år att få riktigt goda vänner. tack för kommentaren och hoppas allt är kanon med dig:) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *