She needs my help!

Min mamma kommer i början av Juni få vara med om något helt fantastiskt, jag kan inte tala om vad än men det kommer senare. Hur som, då hon gärna kommer att vilja fira detta riktigt ordentligt efter det har skett så har hon nu bett mig att kolla upp vad för typ av nöje man kan anordna för henne och hennes jobb i juni. Hon vill inte ha det vanliga ta-ut-kollegorna-på-after-work utan något mer minnesvärt och framför allt roligare. På hennes jobb är inte hennes kollegor enbart hennes kollegor, utan några av hennes bästa vänner även efter jobbet så jag förstår henne. Lite roligare än öl och mat kan man ju faktiskt ha då, särskilt då hon vill fira riktigt ordentligt efter vad som kommer att hända.

Det roligaste jag har varit på i samband med arbete är julbord. Ja ni hör ju. Hur jäkla kul är det? Det hela blev ju inte bättre av att tre av kollegorna blev illa liggandes i magsjuka efter det heller, stackarna, dock lyckades jag hålla mig undan det och det är jag redigt tacksam för. Nä, plockmat i alla ära men jag klarar verkligen inte av tanken på alla som skall hänga över maten och tafsa på maten med sina smutsiga fingrar, hygieniskt? nä, not so much.

Jag har jag i alla fall hittat en trollkarl i Stockholm som heter Hans Lindström som jag hemskt gärna skulle vilja ha till mammas party/firande.  Han verkar ha så mycket talang att det kommer ut ut öronen på honom. Eller nja, kanske snarare att det är näsdukar och bollar då haha. Han har även fått en himla massa bra kritik och hans uppträdande verkar minst sagt fängslande. Jag har alltid varit facinerad av magi och denna typ av konstform. Det faktum att man vet att det enbart är en teknik (sleight of hands och det faktum att de får en att titta dit DE vill att man skall fokusera på) men att man likt förbannat inte kan förstå hur de lyckas få till det så fruktansvärt bra. Ja, jag älskar trollkarlar och magikers. Who doesn’t?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *