Short but long!

Dagen har gått såååååå sakta idag och sedan 15.00 idag har jag varit redo för sängen, daddy likaså. Men Oliver är såklart lik glá och pigg som vanligt. Får helt enkelt vänta i några få timmar till sedan blir det sängen för oss alla. Can’t wait!

Har varit på lite ärenden idag men inget nöje blidde det, inte ens lite kollande i affärer, utan gjorde det som behövdes göra sedan blev det raka vägen hem. Sedan jag vaknade i morse har jag haft huvudvärk, och om jag trodde att det var illa att ha huvudvärk innan man hade barn så är det inget imot när man har. Det går ju inte att bara hoppa i säng som man är van vid, utan lillen kommer såklart först. Mjaja, han får mig att le och skratta högt var dag, så det är ju ngen större förlust precis. :cool:

Skall fortsätta att avnjuta min chai latté nu och kika in på lite bloggar. Har varit lite frånvarande de senaste dagarna men nu känner jag att det är dags att komma tillbaka igen.

Bilder tagna med iPhone 5. :idea:

3 thoughts on “Short but long!

  1. Så fina höstbilder, samt så tråkigt med huvudvär och svårt att kunna vila då ni har en liten plutt, hoppas att du får sussa gott inatt
    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *