Skin to my kindle

Idag kom mitt efterlängtade kindle-skin som jag köpte på Ebay förra veckan. Ca 60:- gick det på ink frakt. Super duper nöjd med motivet, livar verkligen upp den annars gråa och trökiga designen på läsplattan. Jag är jag inget fan av att ha fodralet på, det är för tjockt för min smak. En stor del av njutningen är ju att kunna hålla denna tunna kindle och slippa alla otymplig pocket böcker, så ett skin istället för fodralet känns gôr bra.

Ligger just nu i sängen och bloggar medans daddy skuttar runt med monkey i famnen. Han är nog hos John blund om se sådär 5min. Så då är det dags för vaniljglass, kolasås och lite granatäpple sprinklat ovan tillsammans med någon ny film. Älskar dessa 2-3h vi har tillsammans ensamma på kvällarna med film och gott. Nu somna monkey, time for ice cream!

20121112-214636.jpg

5 thoughts on “Skin to my kindle

  1. sv: Tack för din fina kommentar!
    Ja det brukar vara så för mig med men inte på senaste året. Har aldrig fått tillbaka bloggkänslan liksom. Svårt att förklara. Men man vet ju aldrig :) Bloggen kommer vara kvar och jag kanske uppdaterar då och då.

  2. SV: Jo, jag håller nog med dig på den punkten. Grädde är inte alls en favorit hos mig heller!
    Tack snälla du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *