Skit väder…

Nu är det storm här i Göteborg igen. Och tro mig, det blåser inte lite precis. Idag var jag och J inne i stan, fick hämtat min Canon Pixma skrivare och sen så köpte J en elgitarr. Ja fråga mig inte varför, han vill helt enkelt spela, utan att kunna det. Men han lär sig nog snabbt, lättlärd är han absolut. Sen så fick jag även ett nytt album till mina LO’s, en del papper och dekorationer. Sötaste killen i världen! Och inte nog med det, fick ett nytt underbart body butter från The body shop. Med jordgubbslukt, och den luktar helt ljuvligt! Tröttnat på cocos nu. Den killen är mer än söt kan jag säga.

Nu är J och skate’ar och jag håller på att skriva ut foton för fullt att scrappa med. Kanske får ni se resultaten senare eller imon. Nu blir det en kopp varm, JÄTTEVARM, teá och sen åter till scrappandet. Fy… säker på att jag kommer att bli sjuk…

PS: Chefen på duka ringde också, skall jobba på Lördag :) Så än har dom inte glömy mig.

5 thoughts on “Skit väder…

 1. Ja vilket skitväder vi har!
  Hoppas det blir bättre imorgon, och så hoppas jag att du mår prima imorgon när du vaknar.
  Sov så gott!
  /Eva

 2. Jag dööör. Kan det bli värre väder elelr?

  Haha, den där elgitarrgrejen känner jag igen. Min kille köpte en för ett år sen och har han spelat? Näeh! Dne står i vardagsrummet och samlar damm bara. Men den är väl fin att kolla på, ellr nått :)

 3. Fy här har det också stormat hela natten! Blåser fortfarande mycket ute nu men har lugnat sig lite som tur är… Vad kul att du får jobba lite & sysselsätta dig :) Det är kanonkul ju! Nu ska jag själv här också ta & pallra mig till jobbet! Vi hörs sötnos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *