Skyfall och fallande tak

Idag har det varit allt annat än en lugn dag…
Började med att åka in till stan i regnet för fika med mamma samt kolla lite affärer, regnet slutade och vi avnjöt en härlig lasagne i Kronhusbodarna och då hade solen även hittat till oss. Var riktigt skönt ute! Efter lunchen gick vi in till Nordstan, kollade lite på H&M och Åhléns och sedan var det dags för blöjbyte på lillen, lite visste vi vad som skulle hände 10 minuter senare.

När vi stod i kön i väntan på en ledig toalett ser vi en av städerskorna öppna en dörr längre ner, hon backade så fort hon öppnat den… Inte så konstigt dock, för det bara forsade ur vatten från dörren. Vi tänkte inte mer på det utan gick in på toan med lillen för att byta på honom. När vi kommer ut (Jag och mamma) så hör man ett meddelande i högtalarna “Evakuera med desamma, en brand har utbrutit i Nordstan, Evakuera till närmsta utgång” (liknande sesådär) Människor blev lite smått rädda och stressade där, vi var trots allt på övervåningen av femman. Vi tog hissen ner, och när vi väl kommit ut från den säger de i högtalarna “Ta ej hissarna” Hmmmm…. lite sent påtänkt av dem att säga detta kanske. Väl nere, och ute i den mest öppna delen av Nordstan ser man hela golvet överfyllt med vatten, och kollar man ner mot en av gångarna så ser man takplattor falla mot golvet och vatten som bara forsar in likt ett vattenfall. Människor står runt om kring och fotar/filmar likt dårar. Mjaja, jag tog allt bilder jag med. HUR kan man låta bli, BLOGGMATERIAL. haha

Efter att vi kommit ut från Nordstan visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen, människor stod runt hela huset i stora klungor så det fanns inte så mycket plats att röra sig på. Tillslut hittade vi i alla fall ett litet café med uteservering (Ja, det spöregnade fortfarande men vi hade med Cherie) Så vi beställde varsin latté, satt längst kanten av huset dit regnet inte nådde och bara kollade på alla människor, och en hel del valde att hoppa runt i de stora vattenansamlingarna. Var rätt skôj att kika på dem faktiskt.

Dagens höjdpunkt: När vi kom hem i vårat varma hotellrum :twisted: Och att GP valde att använda en av mina bilder på sin sida, att Aftonbladet har citerat mig och att Expressen ringde för en stund sedan för en intervju och nu skall publicera en av mina bilder mot betalning. Ja, det var väl allt för idag det tror jag.

NU: Mysa med mannen min och äta salt och vinäger chips :idea:

2 thoughts on “Skyfall och fallande tak

  1. Inne i style.css hittar du body, ändra “font: 76%/1.9em” .. Hade nog pratat med hon som gjort designen till dig för jag förstår inte varför man har fontstorleken i % eller em.. Jag kör enbart px! Testa ändra under %? :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *