Släkten är värst? I alla fall svärmor…

Jaha. Här hade man hoppats på en härlig Lördag i stan med sin lilla familj men det slutade istället med att jag blev råförbannad på min käre svärmor. Fyfab vad förbannad jag blev. Slutade med att jag bad henne hålla tyst i stort sett och gick sedan därifrån till närmsta taxi med fästman och son tätt bakom. Nä, fy alltså. Hon är en sån jävla hot-head så det är ju i och för sig inte konstigt att vi går ihop oss lite dumt ibland då jag är likadan. Båda har rätt korta stubiner. Men idag blev jag skit förbannad, hon får fan lära sig att sin son är vuxen nu och kan ta diskussioner med mig utan att hon skall skydda sin lilla bebis och lägga sig i. För det är så hon tänker. Nä. Slutdiskuterat om henne, orkar’t inte me’t. 

Dagen’s bilder:

Hösten är nu i Hull! Äntligen(!!!)

 

Åt mina favvo pommes hos BurgerBite och sedan en liten Saturday-treat för Olly. Här sittandes i sin vagn med sin nyinköpta tubhalsduk från Primark (såklart hehe) 

Min treat? En Pumpkin spice latté från Starbucks.  Väldigt nom nom.  
Sedan brakade hela helvete lös och vi tog en taxi hem. Middag i form av takeaway kebab och nu strax dags att lägga lilleman och sedan TV för oss… Äntligen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *