Snabba puckar!

Igår vid 14.00 lämnade jag in mina glasögon för att få nya glas i dem, och han jag pratade med sa att det kanske skulle ta ca 1vecka innan jag skulle få tillbaka den, om jag jag hade tur skulle jag kanske redan få dem på Tisdag/Onsdag. Snacka om att jag blev helt paff när de ringa idag vid lunch tid och sa att de var redo att hämtas. Snabba or what?! 

Hur som, jag känner mig lite krasslig idag och ja, linserna ville jag ju inte ha inne då så jag sprang in fort och hämtade upp dem. Tog ca 35min fram och tillbaka in till stan och hem igen. Så skönt att man bor så centralt. Glasögonen är nu på, så nu kan jag äntligen  få låta mina ögon vila lite. Har använt linserna i över en vecka nu non-stop, från tidig morgon till midnatt ungefär, och det är verkligen inte bra för ögonen det. Sketglá att mina glasögon är fixade :) 

Nu skall jag vila lite och kurera mig. Tror mannen min får laga maten idag, så tar jag hand om tvätten sedan. Kylen är fylld (tack tesco för hemleverans!) och alla golv är dammsugna. Let this weekend be chill! 

  

Från min promenad in till stan. Vänster: på våran dock där vi bor. Höger: inne i centralaste delen av Hull. Grått och trökigt väder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *