Sommarens bär

I våran trädgård har vi en helt gigantisk buske med blåbär, närmare bestämt Americanska Jätteblåbär. Blåbär är nått jag inte kan leva utan, vad är café utan blåbärspaj och vaniljsås, pankakor utan blåbärssylt, eller dessa morgonar när man går ut i trädgården för att hämta en näve blåbär att slänga ner i youghurten. Blåbär rules!

Jämför med krusbärsbusken jämte, it’s HUGE!

Inte små inte!

12 thoughts on “Sommarens bär

 1. Blåbär är gottis! ^^

  Jag kan dock inte åka utomlands i Mars då jag har fullt upp med skolan då! :P har dock tagit lite “ledigt” en termin så ska passa på att åka i höst/vinter tänkte jag :) OM jag hittar någon att åka med ;)

 2. men jag tycker faktiskt att det är nästan lika tråkigt att gå med hunden som att städa :P Älskar blåbär!

 3. nej det var bara två.. var nog samma på bilderna hehe
  köpte en vanlig täckande foundation, olivfärgade för 250 kr och ett puder i en sån här “stor” burk, för ca 350 kr, i en lite “solbrun lyster” färg som fungerar perfekt som ett fräscht rouge!
  detta smink använder jag när jag vill “se lite mer sminkad ut” eller bara det, utan att smink, när jag vill se “naturligt” fräsch ut.. men inget jag har på mig ute i solen direkt:) men ÄLSKAR sminket!

  å så det finns bär nu, måste ut å plocka:) hehe ha en fin kväll!

 4. Nu glömde ja ju svara på din fråga. ;-) Vi fick den i present. Men ja kan kolla med den som köpte den. Så återkommer ja….

  Tjingeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *