Storm…igen…

Var som sagt var tidigare idag i stan med mamma och J. Mamma var så snäll och köpte hela sagan om ringen triliogin på engelska till mig, samt den första boken “The Hobbit”. Finns ingen finare mer magisk bok att läsa än dom. Vi gick in i alla butik med scrapsaker och kom även därifrån ut med lite småt och gott. Efter ett tag satte vi oss på donken, tog en burgare och sen var det meningen att jag och J skulle på bio och kolla på cloverfrield, men vad kom smartasset Daniela på att hon glömt när vi är 50 meter från biosalongen? Jooo sina glasögon. Så ingen bio blidde det. Sorgligt hur dålig min syn blivit nu. Kan inte ens gå på bio utan att behöva brillorna. Funderar på att fixa linser, men det är väl ändå rätt meckigt? Eller?

Nu blir det Bee-Movie och ett gigantiskt glas kall kall cola.

2 thoughts on “Storm…igen…

  1. Alla mina vänner har linser. :) Hur var Bee-movie? Har hört att den ska vara dålig. :huh: Jag som tycker den ser så bra ut!

  2. När man har linser och fått in vanan så är det inget problem! Går på två röda och görs t.ex i samma veva som tandborstningen på morgonen och kvällen :) Sedan är det nog så, att om man struntar i att använda glasögon/linser för sitt lilla synfel så blir det värre med tiden. Jag tror det är så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *