Strax bär det av

Om ett litet tag skall pappa hämta upp mig så bär det av till att hämta hem lilla TinTin, ser såklart fram imot det. :) Igår var vi ute i spöregnat och letade grenar som jag sedan stod i källaren för att såga till rätt mått. Men nu är burarna färdig inredda med nya grenar, leksaker och citronmeliss.

Öppnade brevlådan idag, och vad hittar jag? Ett Avi, från Magdas :) Lite Bazzilbling, en svart och en vit akrylfärg, zig-pennor, och en välkomstgåva i form av två stora chipboards med mina initialer. Blir nog inte det lättaste att sätta in dom i mitt 8×8 album dock ;) Nä, nångång skall jag allt våga mig på ett 12×12. Frågan är när.

Nu kommer strax Jonas polare hit, så det är dax för mig att fixa det sista innan jag drar också. Uppdaterar kanske senare med bilder på nytillskottet i familjen.

Ps: Har ni någonsin testat en röd kiwi? Hur söta och goda som helst.

4 thoughts on “Strax bär det av

 1. Hmm visste inte ens att det fanns röda kiwis :-P
  Mys med ett tillskott till familjen! Väntar med spänning på bilder

  Kram!

 2. Yo gangsta´!
  Men självklart kan vi träffas!! På lördag innan vi åker hem har vi inte planerat något speciellt och har heller ingen tid att passa – vore roligt att om vi kundes ses då!! Vill ju gosa lite med dina monster dessutom ;-)
  Har du fortfarande samma nummer? Jag kan ju messa dig imorgon om hur vi kan göra.
  Jag har fortfarande samma nr (om du har kvar det) – har du bytt nummer kan du väll vara söt och messa det nya ;-)

  Massa kram!

  ps: Hett tips kan ju vara att ta med fästmannen – så lennie inte blir ensam, hihi :ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *