Streetlife Museum

Igår var det Söndag, och alltså dagen då Ryan är ledig hela dagen. Vi hade planerat dagen innan, i Lördags, att vi skulle gå till några av alla museum som ligger i Hull denna söndag så vi införskaffade oss en ny SPF spray till Oliver från Nivea, dumt val vet vi nu i efterhand då Oliver senare blev jätte röd och flammig över hela ansiktet, öronen och runt halsen/nacken. Hela natten har han legat och kliat sig och ingen av oss i familjen Stones/Brantlind har fått någon sömn. Nivea är kontaktade och kompensation kommer att ges, för det skall Oliver få något roligt, såklart!

Back to our day. Vi gick till Streetlife Museum som ligger i den äldre och mer charmiga delen av stan (10 min promenad från vart vi bor) men innan gick vi in och köpte oss lite gott att ha utanför museet då vi vet att det är mysigt där. Färsk melon, annanas, yoghurt täckta russin och bananchips samt Snapple – Mango madness blev en hit och vi njöt som bara den i den varma luften medans vi blickade ut över den vackra dammen och rosenträdgården. Mmmm doftade såååå gott där!

Nu får bilderna ta över och visa hur vi hade det igår för nu är det nämligen dags att fixa lite innan daddy Ryan strax kommer hem. <3

1
2
3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *