Sunny Sunday

Idag har jag suttit igång med pluggandet. Känns riktigt kul. Tänkte att jag börjar idag istället för imon för då ska jag ju iväg till stan för att träffa Malin och så ska jag på hårkonsultation ang förlängningen, vill ju inte hamna efter i pluggandet redan första skoldagen. När vi är klara där ska vi köpa parfymer och FilippaK muggar, eller rättare sagt Malin ska köpa muggar, men vi bägge två ska köpa parfymer. Jag tror nog jag går tillbaka till min gamla favorit D&G Light Blue. Älskar den.:heart: Nu har jag ju SarahJessicaParkers parfym och den är hel ok, men D&G är nog ändå snäppet mysigare tycker jag.

Just nu sitter jag och kollar på Amerikanska Survivor. Det är samma typ som svenska Robinsson fast 10x bättre. Skall kolla på ett avsnitt till och sen blir det lite mer matte pluggande. Konstigt, matte känns helt plötsligt kul igen. Fast inte fan är jag bra på det inte. :confused:

2 thoughts on “Sunny Sunday

  1. Du ska se att du strax kommer igång och minns hur man gör. Tålamåd kära vän!
    Roligt att du hittat på nått att göra, istället för att sova bort hela dagarna. Hihihi! Hoppas allt är bra med dig. kramis. :)

  2. Tack för tumhållningen, det lär behövas ;)

    Du kommer säkert snart in i pluggandet men visst är det ett riktigt högt tempo.

    Tänkte slänga upp en länk till dig om det går bra men hittar ingen banner. Finns det någon eller går en textlänk bra :)

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *