Tack alla

Måste ju tacka för alla svaren jag fått på inlägget under! Kul att få respons på något när man undrar. Tack. (Dumt av mig att glömma påpeka att hundarna skäller nonstop när någon ny de inte känner kommer in i vårat crib, och då klockan var 7.00 på morgonen och alla låg och sov i huset så skulle det inte funka så fint tyvärr) Och sen så hade han inte kunnat sova på soffan då jag skulle gå upp och sätta mig vid datorn, som är precis jämte soffan. :/ Jaja, det löste ju sig tillslut då han fick hämtat sina nycklar. :)

Nu jobbar Jonas, är la hemma runt 6-tiden imorgon (idag) bitti. Och sen är det 5dagars ledighet! Skall bli så mysigt! Och sen så skall jag se om jag får tag på min farsa nån gång (försökt i 2veckor) Men när jag väl får tag på honom så skall det fixas med en grej, en STOR GREJ. Men ni får som sagt var vänta lite till, tills allt är ordnat. ;)

Nu blir det mer Criminal Minds, Earl Greay teá och kexchoklad :P

8 thoughts on “Tack alla

 1. Bara jag igen…

  Det gick inte att maila till den mail du anger på din gravatar fick jag tillbaka ?!

  kram :mrgreen:

 2. Men om voffarna också skäller hade han ju ändå liksom inte kunnat sova så då var det väl bättre att han hämtade sina nycklar liksom….

  Ååååh vad nyfiken jag blir på vad det kan vara som e så hemligt…

  kram :mrgreen:

 3. Har ingen aning om hur jag hittade hit, men jisses vilken snygg blogg du hade :)
  Gillar den skarpt så jag återkommer med allra största sannolikhet.

  Ha en fin dag

  // Maria

 4. Jag tackade nej till jobbet…=/ Du får komma hem till mig i så fall=) Och jag jobbar tyvärr den 18:de=/

 5. Tack så mycket :)

  Du lägger först en bild på en annan och sen slår du ihop det lagret när du har fått fram kopian. Sedan lägger du bara på det tredje och fortsätter så tills du har så många kopior av dig själv som du vill ha :P Finns en liten beskrivning på bloggen i kategorin photoshop. Hoppas det hjälpte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *