Tapet problemen

Se dom två senaste inläggen för uppdatering om tapetseringen i sovrummet kan jag ju börja med att skriva, så klarnar det lite kanske.

Här är den första tapeten vi satte upp, och den sista raddan är ju givetvis den med fel nyans.

Här är den andra tapeten vi valde att sätta över den första. Ser ni nått fel?

Åt detta håller SKA den egentligen vara!
Fan…

Nu vill jag veta vad NI tycker? Hade ni stört er lika mycket som jag på att tapeten är uppochner om det varit erat sovrum?
(Många som sagt att det knappt synts när dom varit här och hälsat på nämligen, i dont belive them!)

12 thoughts on “Tapet problemen

 1. Oj! snacka om mycket otur på en gång! :wtf: Hoppas det löste sig till slut! ;-)
  Tapeten med de stora blommorna på var jättefin!!
  kram!

 2. Nej men gud vad fel det kan bli.. jag hade samma problem när jag tapetserade för ett tag sen.. Rullarna tog slut och vi åkte för att köpa nya men det fanns inga kvar från samma tvätt! Man blir så himla arg!! :cry:

 3. Hej gummsan! La upp två bilder, haha men har glömt o ta helt förebilder i vardagsrummet! Så jag lägger upp bilder på när det rummet är helt klart ist :) men köket är färdigmålat i fin grön färg & hallen blir vitt :) Som du ser att det är börjat på en bild där.. hann klart me första lagret ikväll & ska göra sista i morgon :)

  Ang tapeten – vänd på den om ni orkar – annars tror jag ingen tänker på det egentligen :) så länge man inte säger något, jag tänkte inte på det först :)

  Och ja, det är det – men jag mår bra :) PUSS!

 4. Men åh vad irriterande! :D Men jag måste erkänna att jag inte tänkte på att den var uppochner förrän du visade nästa bild! :D

 5. Usch va tråkigt tjejen :( Jag hade absolut stört mig på det kan aldrig släppa sånt där. Förstår dig :(

 6. Jo jag hade förmodligen stört mig, men jag är en överdriven perfektionist när det kommer till egna saker MEN eftersom att mönstret är format som det är, så tycker jag det är skitsnyggt, ser ut som att blommorna faller ner mot marken, riktigt snyggt faktiskt!

 7. Nä, men grejen är ju att jag tycker inte det är kul att blogga bakom lösen.. Det blir liksom inte samma sak.. :blank:

 8. Fy så trist, tapeten är dock väldigt läcker. JAg hade stört mig på det men det är inte så uppenbart så att någon annan kommer att bry sig. Den är snygg på vilket håll den än hänger. Men stör det dig mycket så hade jag vänt på den.

  Kram

 9. Hade min tapeter upp-och-ner när jag bodde hemma :yes: Mamma skulle tapetsera medan jag var i skolan, jag kom hem, och hon kom stolt och sa: Jag har tapetserat med än halva ditt rum! Gick in, kolla… Jättefinr mamma, men låt mig vara med när du ska sätta upp bården… (det var kina-tecken på tapeterna)

 10. Hej,

  Hittade in på din blogg när jag sökte på tapeter med lotusblomma och blev helt frälst i tapeten. Kommer du ihåg vad den heter, tillverkare?
  Vore toppen om du gjorde det. :mrgreen:

  Trevlig blogg och tråkigt med tapen upp och ner, men jag tor inte att man tänker på det om du inte säger någe. Men är du som jag så lär du väl påpeka det varje gång du har nya gäster :smile:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *