Tävling: Massageolja från Oliver & Eva

20131217-123651.jpg
Nu startar jag en tävling i sammarbete med Oliver & Eva som säljer sexleksaker online. Priset som ligger i potten är en flaska Durex play massage 2 in 1. Massageoljan är silkeslen och har den perfekta balansen för huden bestående av både stimulerande Guarana och lindrande Aloe Vera. Och nu när vintern är här så är det väl rätt mysigt att kunna ge sin partner en varm härlig massage :)

20131217-123745.jpg
Det enda ni behöver göra är att kommentera så är ni med i utlottningen.
Tävlingen avslutas den 27:e December.

6 thoughts on “Tävling: Massageolja från Oliver & Eva

  1. Vill vara med o tävla! Detta är en produkt man egentligen har användning av, men aldrig tar sig tid att gå o köpa eller lägga pengar på. Skulle vara kul med en vinst för att testa den:)

  2. Jag vill också vara med! Masserar min sambo varje dag som har ryggproblem. Men glömmer alltid att köpa olja! Så jag kämpar med äcklig kräm! :-/ Så det vore kul att testa en bra olja :-)

  3. Tjing!
    Jag vill vara med. Vem vill inte ha massage? Jag är dessutom gravid så kämpar med flera besvär redan så lite massage skulle verkligen göra mig på gladare humör. Och ja, gubben ställer upp men vi har ingen olja så han knådar på torr hud och det gör nästan ont på mig.

  4. Min sambo brukar ge mig massage nu när graviditeten börja kännas i ryggen, hade varit skönt med olja istället för kräm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *