Temporary tattoos

Igår damp tre stycken ark med guldiga, silvriga och svarta temporära tatueringar ner i min brevlåda. Efter att ha gett Oliver en liten fräck en på handen med två solar/stjärnliknande mönster så valde jag ut en fin till mig själv och satte fast på handleden, och man blir nästan lite paff då de faktskt ser riktigt ut, i alla fall om man kollar snabbt. Eller, vad tycker ni? För dessa ark betalade jag ca 10:- st på Ebay, och dagen efter jag beställt dem kom det upp på facebook om denna “deal” där man kunde köpa de exakt likadana arken för 149:- för 4st. Ja, jag säger ju det. Jag ÄLSKAR ebay!

4 thoughts on “Temporary tattoos

    1. Glömt svara ju (jajja mig) säljaren heter Goodstock2013 på ebay.co.uk ^^

  1. Svar: Hahaha åh, vad gulligt! På en månad hinner du långt, tror jag spelat kanske ett år fast inte jämt såklart. Och i förrgår släpptes ju en ny del av världen, så det uppdateras hela tiden! Min favvo är skördebygden än så länge. (om du signade upp dig denna veckan borde du vara på samma server som mig!)

    1. Ja jag signade upp igår så då borde vi ju vara på samma server då. Fan asså, spelat det några timmar igår, samt 3-4h nu och det är ju skitkul! Nu måste jag bara få tag på det uppdraget så att jag kan få hoppa med min horsie. Kan du testa att adda mig? Heter Daniela Sleepystone. Om det nu får till så när man addar varann, ingen aning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *