The best uncle ever!

Jag har den bästa morbrorn man kan önska sig, en sådan som kan fixa datorer oavsett vilket fel det är. Och även i detta fall så lyckades han fixa min lilla Acer. tack tack tack! Gav datorn till han igår kväll och idag fick jag tillbaka den fungerandes. Har installerat allt viktigt och nu är det bara alla ni bloggvänner där ute jag letar efter. Får hoppas att jag hittar de flesta av er igen. Lämna nu för guds skull en kommentar så jag kan spara era sidor!

Fortfarande sjuk, helt täpt i näsan och allmänt yngklig. Nu blir det ut och snabb-kiss me vovvarna och sen hopp i säng. Dags att bli frisk!

5 thoughts on “The best uncle ever!

 1. SKönt att datorn är frisk igen! Jag har hört många som haft problem med sina Acer. Jag har själv en sådan och jag har alla fina bilder jag tagit plus alla bilder på katterna på den här så det känns ju inte så lovande haha!

 2. å en sån morbror vill jag också ha… =) vet inte hur ofta du läser min blogg.. å jag har lbivit dååålig på att uppdatera.. men jag läser din varje dag iaf.. =)

 3. Åh krya på dig nu så du är frisk till jul!! Jag känner själv att halsen börjar svullna igen och huvudet är tungt. BLÄ! Ska du med på scrapträffen i Nödinge i mars? Sista anm.dag 20 december. Lägger du min tändmojäng i lådan någon dag förresten? Saknade den igår när jag grejade.. Kram!

 4. Krya på dig vännen! :wink:
  Skönt att din lilla Acer-rajser funkar igen!!
  Hör av mig imorgon om du har hunnit bli såpass frisk att vi kan ta en fika.
  Fancy-Pantsy hälsar!
  Puss!

 5. Vad gulligt av honom att fixa datonr… Isch det e verkligen INGE skoj när datorn brakar inte…

  Krya på dej.
  Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *