2 thoughts on “The Boondock Saints, #1 movie!

  1. Tack så jättemycket :)
    Jo det har ju blivit en enorm pris skillnad mellan d40 och d40x, oftast räcker det ju med 6mpx om man inte vill skriva ut en stor affisch. Annars kan det ju vara lite skillnad när man sen ska zooma in i datorn och ändra vissa detaljer,då kan det vara bra med många pixlar. Men jag tror att det är marginellt. Det är ju inte pixlarna som gör kameran. Det finns ju den nya nikon d60 nu också och den kostar 6000 vilket jag tyckte var väldigt prisvärt eftersom att jag gav 6000 för min d40x. Och den är ju lite bättre, den har bland annat autofukos i kamerahuset istället för i objektivet och sen så är det väl nån kvaliteskillnad också på bilder och lite nya funktioner.

    Nu kanske jag krånglade till det ännu mer för dig! Men det är riktigt svårt att välja kamera och objektiven är som sagt väldigt dyra. Jag satsade på Tamron 70-300 det gav jag 1800 för och det är v’ldigt prisvärt och verkligen jättebra. Zoomen är enorm och bildkvaliten blir betydligt bättre. Härnäst vill jag ha ett macroobjektiv, men de kostar ju multum, så det får bli ett senare projekt :)

    Hoppas du får en bra dag! Kram

  2. ååh va kul att du lämnat spår efter dig igen :dance: Kul att du fortfarande är ihärdig ochläser min blogg.. sen så är du ju inte ensam om att vara kass på det där med att kommentera :down:
    Man får ju lite dåligt samvete ibland när man varit för slö på den fronten.. jo föresten! Är det fortfarande så att min blogg inte vill komma ihåg dig? :sad:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *