Time for a check-up!

Idag var det dags för Olivers tandläkarbesök. Bokade ju en tid för honom för två veckor sedan då en bit av hans bakre tand hade gått av. Hur som, idag var det dag och det gick hur bra som helst. De fixade den trasiga tanden och allt tog allt som allt 15 min. Och Oliver var så jekla duktig!!! Han sa inte ett enda knyst och lät tandläkaren göra vad hon behövde för att få det fixat.

Lite orolig var han allt i början, men bara: “a liiiittle bit nervous” sa han. 

   

Lite läskigt var det allt när maskinen började låta, but he kept a brave face!!

 

Hålet där tanden gått av är fixat! Stolt kille (och mamma!!) visar upp sin lagade tand. 

 

Efter tandläkaren så var det givet att han skulle få något i belöning, en bok tyckte Oliver så en bok blev det. Eller två rättare sagt. Paddington bear får bli nya boken att läsa vid nattningen, i alla fall tills mormor kan skicka hit lite flera svenska böcker. 

  

Samt en del saker shoppat till mamsingen blev det ju med ;) Det är ju så så svårt att låta bli med alla erbjudanden/reor och ja, boots är ju alltid boots också.

Ja, jag har blivit Bondi Sands frälst! Ännu en flaska dark self tanning foam. Och sedan blev det även två flaskor med deras gradual tanning lotion. Luktar kokos, alltså doftar det fantaaaaastiskt!! En ny (lite mörkare) foundation från No7 blidde det också, och ansiktsvatten. 

  

Denna ögonskuggan slog jag äntligen till på, kikat på den några gånger och ja, nu gick det inte att låta bli den. Coppar heter den men påminner en hel del om rosegold i färgen. 

   

 

Highlighter pennor blev det en hel hög då jag gått all in på word search pussel det senaste. Och en adult colouring book i mindre format så jag lättare kan sitta med den i soffan och kludda lite. 

  

Oliver var fantastisk idag och inköpen är vi nöjda med. En helt klart bra dag även fast det blåser storm och det har duggregnat hela dagen lång. *tummen upp!*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *