Tog bara 6 månader…

Idag  tog vi oss en härlig pre-dinner promenad nere vid river humber. Eller nere och nere, den ligger i stort sett precis utanför vår lägenhet. Var svinigt kallt dock, en riktig bitande kyla som ilade hela vägen in till benmärgen. Dock på tiden att även vi får lite vinter nu. Har ju varit bortskämda med +8-10 grader i flera veckor nu. So give it your best mother nature, give us snoooow and loads of it!! Dock varade inte promenaden så jätte länge då Oliver blev trött på att cykla, men mjaja, då fick det bli varm choklad hemma i värmen istället. Kan man ju inte klaga på heller faktiskt. 

Och äntligen, ÄNTLIGEN, har vi fått upp gardiner vid matbordet! Jag verkligen avskyr det när det inte finns gardiner i alla fönster i ett hem. Känns inte ombonat eller mysigt alls. Men nu så! Tog ju bara den korta tiden av 6 månader och ca 2 h tjötande på Ryan att borra upp gardinstången. Men nu är det äntligen fint!

 .::Gardinerna är uppe!:.
  

.::River humber::.

 

5 thoughts on “Tog bara 6 månader…

 1. Åh vad kul och se du bor i England! Jag bodde 3 år l London, flyttade hem för kärleken va i sverige. Hur fungerar det där då? Trivs du? :) hoppas du har en bra helg :)

  1. Hej Josefine!
   Vad kul! Hur träffade du kärleken i Sverige när du bodde i London? :
   Det fungerar jättebra, allt har gått så bra fram tills nu. (Med några mindre tråkiga saker, går ju inte att komma bort från helt tyvärr) Hoppas du får en jättefin helg tjejen! xx

   1. Jag och min pojkvän hade varit vänner i 9 år innan vi beslutade oss för att för en gångsskull försöka. Så när jag var hemma på “semester” så klickade mellan oss och sen dess har vi varit oskiljaktiga!
    åh vad tråkgt. ja det kommer man tyvärr inte undan från! hoppas allt går bra dock!
    Kram

    1. Men vilken mysig historia. Att ni var vänner så länge innan ni blev ett par alltså. Härligt! Jo tyvärr är det ju så, men men, life is a roller coaster. Nu när det har gått lite ner så kommer det säkerligen snart att gå upp igen. Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *