Tough being alone…

Ja, än så länge har Ryan bara varit borta än månad, och det är väl i och för sig rätt länge, men längre kommer det att bli, tyvärr. Detta, att vara i stort sett ensamsående mamma, är riktigt tufft. Innan kunde jag i alla fall få lite egentid, nu är den tiden långt borta… Alltid är det något som skall eller måste göras. Och stt gå på toa ensam är inget jag kan ta för givet längre.

De första veckorna i England har inte gått åt rätt håll för oss, men nu verkar det som om vi har fått lite tur. Och med det menar jag att Ryan eventuellt har fått ett jobberbjudande! Även om detta kommer att visa sig vara ett jobb med minimumlön så kommer det efter några månader förhoppningsvis vara tillräckligt för oss att kunna ordna ett hus + möbler och flytta över. Nu är det bara på tiden att det börjar hända något!

En sak Ryan har gjort är att ha gått till Primark och lite andra butiker för att shoppa lite åt mig och Oliver. Oliver fyller ju 3 år nu den 28:e så lite presenter och nya kläder skall han ju såklart få. Och denna mommy ville ju med ha lite nytt ;))

Bland annat detta är inköp:

IMG_3603.JPGIMG_3604.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *