Trädgårdsföreningen & pass

Haft en härlig dag från början till slut idag, även fast tråkiga passcentralen stått på schemat. Mitt pass går ut nu i nästa månad och då man aldrig vet när det kan bli en tripp så var det givet att fixa ett nytt. Trodde vi skulle få vänta en halv evighet när vi såg alla människor där inne men när vi gick innanför dörrarna lämnade en annan man insidan, i förbifarten sträckte han sin nummerlapp till oss och thank god för det! Tog bara 15 min tills det var min tur istället för en timme.

Efterråt var vi hungriga och MAX låg över gatan vid Ullevi. Var ju givet att gå dit. Suktat efter deras varma cheese-dip och lyx-shake. Ryan testade den nya med äpplepaj (tror jag det car) och jag med mango. Båda var gudomliga! Med magarna fulla gick vi in på trädgårdsföreningen. Har inte många kort på mig och Olly och tänkte stt några fina kunde tas i palmhuset. Rätt fick jag, underbart ljus där inne och bilderna blidde så fina så.

Nu är det dock sova som gäller. Tröttare än tröttast idag efter allt gående. Fötterna riktigt värker men härligt är det!

Bilder från dagen i Trädgårdsföreningen

20140429-223554.jpg
20140429-223611.jpg
20140429-223623.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *