Trött och planer för lägenheten…

Jag är så trött på neliz.se Funderar starkt på att fixa en ny sida, men vad fasiken skall det vara för namn på den då? Har ju lite planer men mer om det när det väl är på gång. Sedan är det ju så att det inom en snar framtid kommer att komma en ny sida i mitt namn… men det blir ingen personlig hemsida det inte ;) Hehe.. BIG PLANS!

Satt igår och tänkte lite om hur vi skall göra med storarummet. Och har äntligen valt en färg, blå/turkost skall det vara! Precis som i Carrie Bradshaws (stavning?) lägenhet på slutet av filmen… FINT! Sen skall vi sälja våran divansoffa samt vårat Indo bord från Mio. Har sett lite nytt på ikea som skulle passa bättre till detta storarum.

Nu blir det ett avsnitt av criminal minds, sen ut med doggsen (de sover fortfarande jämte husse) och sen skall jag ga Jonas en massa pussar innan han åker till jobbet. Han skall ju jobba fre, lör och sön nu. Fyy. Hatar att vara ensam hemma på nätterna. :(

Bild på Bubben. Jäkla dunboll! ;)

6 thoughts on “Trött och planer för lägenheten…

  1. Jaa lr radhus är det :) Massor å fixa på det även om det är relativt fräsht, men man vill ju ha sina färger på väggar å sånt. Måste bygga om verandan osv. Så nog är det lite fix allt en kul som skjutton :)

  2. Då var det dags för fredagstävling igen på charlotte.nu! Välj om du vill vinna läsgodis eller luktegott. Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *