Trötter och nytt golv

Idag är en riktigt trött dag för mig. Vaknade och kände mig lagomt groggy, sovit för länge antagligen. Men även om man är trött så finns det saker att göra. Städar ur hamsterburen, damsugit och tvättat alla golv, och sen diskat en hög med disk. NU är jag helt slut. Och rastlös som f*n.

Idag har step-dad varit här uppe. Han har målat taket för andra gången, likaså listerna, och så har han lagt in hela vårat sovrumsgolv. Mmmm såååå fint! Natur-ek. Imon blir det tapetsering och sen så får vi se om mamma och jag kan komma iväg till ikea nåndag för att köpa en ny sängstome. Jaja jag vet, jag köpte nyss Malm, men nu vill jag ha vita möbler. Det ska bli sådär chickt, lantligt och romantiskt hade jag tänkt mig. Tänker inte flytta in sängen till sovrummet för den nya är köpt, och sen kommer bilder folks. :)

Nu bli det mer kaffe, och WoW.

5 thoughts on “Trötter och nytt golv

  1. oj! är westham så poppis i sverige eller är det bra du som råkat “fastna”? Det enda jag har med engelsk fotboll att göra är att företaget jag jobbar för säljer suportergrejer till klubbarna där, tröjor och halsdukar och sånt. Förra veckan fick jag den lilla tröjan i present av min jobbakompis som var hos westham i förra veckan.. träningsmatch i trollhättan?? nu kan jag ju inte så mycket om fotboll men vad i all världen gjorde dom i trollhättan? är det inte lite skillnad i nivå??

  2. Jaha.. ja om jag tänker efter ritkigt noga så tror jag att jag sett reklam på stan någonång om att westham skulle spela mot göteborg.. Hur ligger dom till hemma i england då? är dom bra jämfört med de andra lagen? (det kan ju vara bra att veta lite om någon frågar angående bildekoren så man åtminstone inte verkar helt blåst haha)
    Företaget jag jobbar på är ett handelshus, köper billigt från fabrik i asien o säljer dyrt till grossister i europa, vi är alltså ett steg i ledet såpass långt bak att nästan inga konsumenter känner till oss, vi pysslar med bl.a kläder och skor och nu senast lite suportergrejer i england. har vi tur ska vi göra och sälja westham grejer, killen jag fick den lilla tröjan av var just där för att “ragga” på dem som nya kunder och det verkar ha gått bra :-)

  3. Ja med lösögonfransar så blir det ju fylligare och ännu finare. :) Men det är skänt att ha långa fransar redan. ;) Vilken tur vi har! :lol: Nejdå, ni får nog veta imorn eller i övermorgon. Beror på när det blir klart. :dance: Kramar

  4. Halloj! Tackar tackar, skönt och va hemma igen, Men samtidigt så jäkla tråkigt!! Vädret är ju inte precis på topp här, eller hur. Annars, allt bra? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *