Underbara ebay

Jag måste erkänna, jag är helt galen i ebay. Har alltid minst ett paket påväg med något som jag köpt från ebay. Nu senast blev det ett par rosa iphone hörlurar, en röd laddsladd och två iphone skal. Ett blå/rosa till mig och ett likadant i orange/blått till Ryan. Vad tycker ni? Gôôôr snôgga, eller hur! Väntar fortfarande på ett iPad2 case men det kommer nog vilken dag som helst hoppas jag. (det är dock köpt på ioffer.com, som ebay, men med en jävla massa fake saker då ebay inte tillåter det)

Nu vaknade lillen, dags för matning och sedan blir det att göra något gott till mig själv.

20120412-111816.jpg

11 thoughts on “Underbara ebay

 1. Så snyggt skydd!!
  Ebay har massor av roligt och som du säger så är det farligt att börja kolla där:) hihi
  Går det bra med Olly?
  Kraam

 2. Hörru, du är möjligtvis inte med i tidningen? Med din mamma och hund? Annars är det helt sjukt, en tjej som heter daniela som har en hund som heter cherie!!

 3. Ni får säkert lite rutiner snart med ;)
  Elliot har börjat få lite rutiner på att sova på förmiddagen och en stund på eftermiddagen sen ungefär samma mattider på nätterna och vi sätter på han pyjamas framåt 19 tiden så han ska veta att det är kvällen.
  Inte för att han fattar det än kanske men snart så ;)

  Annars tycker jag det går kanon att vara mamma ledig och njuter av varje dag ihop med min ögonsten :)
  Hur tycker du det är?

  Kramar

 4. SV
  Åhh de är verkligen supertråkigt när de blir så. Vad ska man med gamla tidningar till? En del saker är ju långt ifrån aktuellt nu…
  De konstiga var att tidningen som låg i var för februari 2012. Så den var ju relativt ny..
  Min förra box från barnenshus var också gammal, värdekupongerna hade gått ut. Men ja mailade pampers om de och fick en check på 80 kr samt andra kuponger på natusan och nya tidningen hemskickad :D
  haha…
  Ja de är galet vad fort de går.
  Imorn går jag in i v 29, ja tyckte de nyss va julafotn och vi berättade för alla :S

 5. Det är underbart med badkar <3 Älskar att bada. Tycker Vera växte ur sin badbalja ganska snabbt, hon sprattlar så mycket i vattnet så det blev liksom för trångt i baljan, då är det bra med badkar. Annars älskar hon att duscha också :)

 6. Ååh, vilket härligt skal :)

  Svar – Heej! :) Ja, det var ett tag sen sist. Du är inte ensam om att ha haft mycket annat att fokusera på. Hur går det med gullpojken? Och hur känns det att ha partnern på plast? Måste vara underbart! :) Jag mår bättre nu, har legat i influensan ett tag. Men nu är det mycket bättre. Hur är det själv då? :) Nä, jag har bara denna blogg, ingen annan. Men jag har varit lite off eftersom att jag har haft mycket jobb och sen har jag varit sjuk. Så bloggen har blivit lidande, tyvärr. Men jag ska försöka komma igång igen :)

  Kul att du är med i tävlingen :)

  Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *