Underbara människor på instagram!

Tänk vad underbara människor man kan hitta på olika ställen som man kanske inte förväntat sig. Som på instagram, där har jag träffat på den ursöta Sandra som nu idag uppdaterade med att hon är en färdigutbildad nagelteknolog. Och lilla jag skall få äran att bli hennes första kund här i Göteborg. Det känns ju helt underbart! Kul att få nya fina naglar och såklart att få träffa denna söta tjej irl.

Och sedan är det fina Rebecka (som även hon har en ursöt liten chihuahua, en Ruben!), som just nu utbildar sig till doula. Hon har sagt att hon gratis kan hjälpa mig som en doula, hon behöver ju öva och jag behöver stöd och råd. Det kan ju inte bli bättre då?

Och dessa två tjejer hade jag nog inte stött på om det inte vore för instagram. Så ja, LONG LIVE INSTAGRAM!

Och ett inlägg utan bilder gillar väl ingen, eller? Så dessa på min lilla sötnos får därför förgylla detta inlägg. <3

7 thoughts on “Underbara människor på instagram!

 1. Åh underbara människa!! Va du är söt! Blev ju alldeles rosig om kinderna när jag gick in och fick se det här : ) Det ska bli så roligt att träffa dig!! Superkul att första kunden blir något speciellt, det kommer jag ju aldrig att glömma! : ) Vet inte om jag skrev fel på instagram, men jag är inte klar med ugbildningen riktigt än.. Jag övar fortfarande inför mitt slutprov som förhoppningsvis blir i slutet av januari. Däremot är det helt klart att jag ska få börja i Göteborg när jag väl är klar! Hur lycklig som helst!! :)
  Är glad att jag hittade dig på IG, du är ju så himla underbar!! KRAM

 2. Go morgon söta du!!! Fast att det är tidig morgon och jag egentligen ska sova e ja tvungen att skriva tack!!! Gud va gullig du är!!! Fast att vi inte känner varandra så känns de så rätt, du ja å Sandra! Vilken härlig blandning! Känns som de finns en mening med allt!!! Kram på dig underbara människa!!!

 3. Ja jag har lekt lite med kameran och testat lite finesser men det finns mycket kvar att lära ;) men riktigt smidig och enkel var den!

  Så söt lilla Cheri är på bilderna ;) plutte vovven ;)

  Kramis tjejen!

 4. Hallå snygga mamma. Tack så mycket :D Du har själv väldigt vacker mage! :D
  Snart är vi mammor!!!
  Haha, den blev väck innan läggdags ;). Han hade rakat den så han kunde få sin godnattpuss :)

  Hur går det med processen att få hit din älskling? Är han här snart?
  Hoppas att han hinner komma till din förlossning.

  Kram kram

 5. Lite mer utförligt svar här, jag svarade lite kort på min blogg.

  När James flyttade till Sverige så pratade han redan lite svenska. Att redan innan vi flyttade hit börja titta på svenska filmer (med engelsk text) osv förberedde honom lite på hur det skulle bli när han väl flyttade. Så hade vi varit i Sverige tillsammans ganska mycket innan. Jag vet inte hur din kille vill göra, om han vill koncentrera sig på att lära sig svenska eller om han tycker att det är ok att prata engelska. De flesta svenskar pratar ju ändå engelska och man klarar sig rätt bra på det, men man blir väldigt isolerad om man inte förstår vad folk säger om de inte pratar direkt till en. Även bara en sån sak att kunna förstå vad det står i tidningen och kunna gå och handla och slippa att alla stirrar på en för att man pratar engelska kan ju vara skönt.
  James tyckte det var jobbigt i början, och blev otroligt trött i huvudet av att hela tiden ha svenska omkring sig. Därför pratade vi engelska hemma, så att han fick slappna av där, och när vi gick ut någonstans försökte vi hålla oss till svenska. Han gick på svenska för invandrare och läste även kvällskurser i svenska.
  Oj jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men jag kan ju avsluta med att säga att nu efter 3.5 år så pratar han flytande svenska, har jobb som är på svenska och känner sig hemmastad i Sverige :) Hör gärna av dig om det är något du undrar över, vi vet hur stor omställning det är och hur skrämmande det kan vara att byta land.
  Kram

 6. Söt hund du har =)

  Själv så kan jag tyvärr inte ha hund eftersom två av mina barn är allergiker. Men jag är uppväxt med hund, så jag saknar det massor.

  Som tur så har min mamma två underbara chihuahuor som jag får låna när andan faller på. Barnen tål dem bra, men man törs inte utmana ödet och köpa en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *