Uppe i bra tid…

Låg och vred och vände mi i sängen i säkert en timma innan jag kollade på mobilens klockslag, 09.30 stod det. Så det var bara till att kliva upp :) Så skönt att komma upp tidigt ju. Anledningen till ett sådant tidigt uppvaknande måste vara för att jag omedvetet tänkt att det kanske ligger nått kul i brevlådan sen.. Mina TomBows. HOPPAS!

Hundarna sover fortfarande, såklart. De ligger i sängen MINST en timma efter att jag gått upp. Ligger där och gottar sig under täckena mina små grisar ;) Nu blir det mer kaffe och lite Desperate Housewives för att få tiden tills postis kommer att gå lite snabbare…

*Håller tummarna för att Neliz paket skall komma idag*

5 thoughts on “Uppe i bra tid…

  1. Åh, haha. June heter han. Han jobbar nere på Tre Kronor samt här uppe på Sweden Village där vi bor. Jätte trevlig kille och rolig att umgås med. Snart flyttar han dock till Sverige, han har sin fru där och dom sk ha barn tillsammans. Tråkigt att han försvinner men underbart för hans fru att få hem honom såklart :)

  2. Hoppas också :) Hela hösten landade de i Sverige på måndagen, men sen kom julen och julposten förstörde allting och de landade på tisdagarna. Hoppas det är back to normal nu :)

  3. Today I´m 24 and everything is still on place tror jag att jag skrev, haha! Och så skrev jag No Worries TIT (This Is Thailand)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *