Uppgrading av kamera

Vad händer i dag, ja du, inte en blekaste. I morgon är det i alla fall planerat att vi skall hem till min pappa för att hälsa på. Om vädret tillåter vill säga, skall ju tydligen pisseregna i morgon och även åska. Så mja, vi får se vadsom händer.

Idag har det inte hänt så mycket annat än det vanliga, det vill säga mata, byta och gosa med lillen. Har även kikat runt lite på kameror. Som det ser ut nu så lutar det åt att jag och hubby kommer att köpa varsin Nikon D5100 samt en ny 50mm glugg ganska snart. Om vi ser fram imot det? Mjo, det kan man säga. Och så kanske det blir en Mac Book Pro också, får tänka vidare lite på det för de är ju inte precis billiga inte.

Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan blir det ett bad för lillen med tillhörande mani/peddi.

20120616-145628.jpg

3 thoughts on “Uppgrading av kamera

  1. DANIELA!!!!! ÄR DET HÄR DU HÅLLER HUS??!!! Gud så kul att jag ramlade hit!! Åh!! Graaattis till er lille pojke!! Gud så fin har är!! Jättefint namn har har fått! Hoppas ni har det bra!! Massa kramar! :grin: :grin:

  2. Du kommer älska Macbook Pro! Jag och Daniel har varsin och är helt fast!
    Hihi, har med kikat på D5100!!! Ska faktiskt till MediaMarkt imorgon och hoppas dom har den! Sparat så länge till en ny kamera, min är 6 år gammal nu ju, skruttig. Skulle spara till den D300s, men är inte i behov av en sån egentligen, bara kärlek.. d5100 är minst lika bra :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *