Ursäkta!

Varit så jäkla dålig på att uppdatera den senaste tiden, men det finns en anledning till det. Har nämligen varit ute de senaste 3 dagarna och fotat. Och först idag stannar jag inne vid datorn. Och först nu, för nån minut sedan, fick jag rensat alla bilder. Ca 1400st som jag tagit de senaste dagarna. Men nu är jag “Ledig” igen. ;)

Imorgon skall vi ut till J’s pappa och stanna där en natt. Blir nog att vi grillar och har det mysigt. Ser fram imot det.

Lovar att ägna er lite mer tid framöver nu. Händer ju en massa spännande saker! Och så fyller jag ju år snart!

2 thoughts on “Ursäkta!

  1. Jag har inte heller en krona faktiskt, haha, därav tveksamheten.. :D För om man ska gå dit måste man ju va tiptop fashion vilket betyder köpa nya kläder, åså behöver jag gå t frissan också.. det blir dyyyrt! Vi får fixa vår egen bloggträff ngn gång ist :)

    Allt är fint, pluggar en sommarkurs i brist på annat men känns ändå som man inte har så mycket å göra såhär på vardagarna .. hur är det med dig? Vad har du för planer framöver? Jobba?

    Kram kram!

  2. Oj va roligt med så mycket fotande. Har jag knappt hunnit göra på senste men snart så är det semester och då, då jävlar ska det fotas =) går du någon kurs eller? Jätteskoj att du kommit igång ordentligt med fotandet! Du får visa upp lite fler pics :) KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *