Usharna

Igår spenderades dagen i soffan med fleece filt och godispåse. Trött och förjävlig kände man sig. That time of the month. snart om inte annat. Magen värker nått så in i helvete. Jaja, skall sluta klaga och vara glad och positiv istället. Guess vad jag precis har gjort? Jag har beställt den första boken ur Harry Potter. Sett filmerna men inte läst böckerna. Som tur var minns jag inget från filmerna så då är det ju helt okey att börja läsa böckerna tänkte jag. Nån som har läst dom? Har ju hört att dom skall vara sååå bra, så det är la bara att testa på det.

Nu är det dags att fortsätta med önskelistan, fyller ju 22 nu på Onsdag. Vart fan tar åren vägen???

Gooooodis!

Gårdagens frulle. Börjat bli duttig med grönsaker och allt. :)
Obligatoriska kaffet är också med såklart!

4 thoughts on “Usharna

  1. det vet jag inte för jag har inte den kanalen men det kan jag tänka mig för hon har en lite speciell bakgrund och låter som en person som oprah skulle vilja ha dit :)

  2. Ja, inte är det lätt att vara deprimerad eller pank :/ lika jobbigt båda två ;) Jag ska iaf försöka ut o resa..jag måste annars kommer jag gå under känns det som :/

  3. känner igen lattemuggen;)
    haha ja men vanliga mackor kan vara väldigt gott ibland.. och godiset såg inte helt fel ut;) själv äter jag avokado-halva med keso nu.. riktigt nyttigt det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *