Vad har hänt!!!

Jo det skall jag tala om för er, WEST HAM UNITED har köpt Fredrik Ljungberg!!! Hur jävla gött är inte det på en skala??!! Ni som hängt med här ett tag vet att jag är ett HUGE westham fan, så nu kan ju förstå min saliga lycka över detta! PLUS att det är min födelsedag imon, life is good, really gooood!

Nyss hemkommen från möte med sjukgymnasten där vi gjort upp ett rutinschema. Nu jävlar skall ha skaffas rutiner, and loads of em! Från kl 09.00 till 01.00 har jag nått att göra härdanefter, och det skall följas till punkt och pricka!

4 thoughts on “Vad har hänt!!!

  1. haha kanske men har ju så många skåp och i vissa försöker jag hålla det “renare”, skulle inte direkt lägga upp mina röriga köksskåp på bloggen hehe

  2. Ljungberg är ju trevlig… ;) Fotboll i övrigt har jag väldigt dålig koll på dock :P
    Grattis i förskott! Hoppas morgondagen blir finfin!

  3. Hellu :] Jaa, pannacotta är gott, men jag tror nog att det blir en supergod chokladtårta istället ;) hihi det är mums det med. Håller på o börjar städa här hemma nu inför i morgon, så har vi satt upp gardinstången i köket äntliiigen också :) så nu har jag gardiner i köket, haha varit utan sen december. I morrn är de vår dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *